Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:15 | April 12, 2018

NEW FAVORITE CORNER

Mitt nya favorithörn i lägenheten. Har spanat in detta skåpet från Ikeas Stockholm 2017 kollektion ett bra tag och bestämde mig i veckan för att äntligen slå till.. om jag gjorde rätt val!? JA! På har jag en samling av nya och vintage fynd. Den rosa krukan hittar ni här (adlink). Lampan är också från Ikea, tycker den är så enkel och fin. Men vilken jäkla pina det var att få ihop detta skåpet haha.. väntar bara på att allt ska ramla samman! Men visst blev det fint? x

// My new favorite corner in the apartment. I’ve been looking at this cabinet from Ikeas Stockholm 2017 collection for a long while and I finally decided to get it this week. If I made the right choice? YES! On it I have a collection of my favorite new and vintage finds. The pink vase can be found here (adlink). The lamp is also from ikea, I think it’s so simple and cute. But oh my it was a pain in the ass to put together this cabinet.. i’m kind of jus waiting for it to fall apart haha! But it’s pretty right? x 


3 kommentarer3 kommentarer om “NEW FAVORITE CORNER”

  Hej Matildis! <3 Vill du tipsa om någon bra återförsäljare för Sabo Skirt om det finns? Eller kan man bara beställa via deras hemsida? Massa kramar!!

  Reply

  Hej fina! Man kan enbart beställa ifrån deras hemsida. Men det är superenkelt och är på riktigt som man beställer från Sverige, när jag först hittade Sabo Skirt och köpte mina första plagg därifrån var jag faktiskt positivt överraskad om hur enkelt det gick, och det skickades med DHL vilket också är nice. Massa kramar xx

  Reply

  Sååå fint! Älskar snäckskalet, är det ett vintagefynd eller kan man hitta det någonstans? älskar din blogg <3 <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här