Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:58 | July 8, 2018

The best day

Åh, idag vaknade jag till solen. Jag gick direkt upp till köket och öppnade fönstret på vid gavel. Sedan satte jag på min mys musik, country (det känns så rätt när det är sommar ute) och lagade pannkakor åt Rasmus. Det var verkligen en mysig stund. Vi pratade om vad vi skulle göra under dagen och bestämde vi oss för att åka till mamma och pappa ute i Grötö, 20 minuter senare satt vi i bilen. Åh vad det var ett bra val. Idag har varit sån mysig dag. Vi har badat i havet och det var helt fantastiskt. Sådär så man inte ville gå upp. Gosat med Maverick. Och bara tagit det lugnt. Jag har gått runt i min bikini hela dagen, självklart från min kollektion för Ete Swimwear. Den är verkligen så perfekt, är så stolt över mig själv att JAG har designat den. Tycker det känns galet. Nu är vi hemma i sängen igen och det är dags för mig att sova. Imorgon är det jobb som gäller, ännu en rolig vecka hos Nelly. Skönt att vara hemma. Massa kramar till er! x

// Oh, today I woke up to the sun. I immediately went up to the kitchen and opened the windows. I then put on my feel good music, which is country (it feels so right when it’s summer outside) and made pancakes for Rasmus. It really was a good morning. After talking about the plans for our sunday we decided to head out to Mom and Dad, they’re at our summer place Grötö. 20 minutes later we we’re in the car. And it was a really good decision. Today has been such a good day. The ocean was amazing, as soon as I jumped in I just didn’t want to get up. We cuddled with Maverick. And we just took it really easy. I’ve walked around in my bikini the whole day, of course from my collection for Ete Swimwear. It really is so perfect, and i’m so proud that I’VE designed it. It feels so crazy. We’re back in bed and it’s now time for me to sleep. Tomorrow it’s back to work, another fun week at Nelly. It’s good to be home. Lots of hugs to you! x 


2 kommentarer2 kommentarer om “The best day”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här