Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:53 | July 29, 2018

Nytt i min skönhetsrutin

Hej änglar! Det senaste året har jag blivit helt galen i hudvård, jag älskar att testa nya produkter och att köpa typ fem av varje när jag väl hittar något jag älskar. I december började jag använda FOREO, min hud kändes så himla fräsch och ren när jag rengjorde mitt ansikte med den. Nu har FOREO släppt deras nya UFO, och jag är lite besatt. Jag har nu inlett ett längre samarbete med FOREO och jag är SÅ glad över det. Det en en produkt jag verkligen älskar och tror på. Hur använder man UFO kanske ni undrar?

Man laddar ner FOREO-appen och kopplar ihop sin UFO med den. Sedan väljer man vilken mask man vill använda. Jag använder mig mycket utav Make my day, den använder jag på morgonen. Jag har även tjuvstartat på deras nya masker som kommer ut denna sommaren. Kolla så många det finns! Sedan lägger man på masken på sin UFO och sätter igång. Det tar 90 sekunder och igenom allt säger appen precis vad som händer och varför. Det står även bra instruktionen för första gången man använder den.

I början blir det tex varmt, varför visste inte jag – men då berättade appen precis varför och vad det hade för fördelar. Så bra tycker jag. Har någon av er testat UFO? om inte måste ni! Verkligen värt att investera i, det blir så dyrt att köpa nya sheet masks hela tiden. Värt att nämna är också att varje UFO kommer med 10 års kvalitetsgaranti och två års produktgaranti. Nu längtar jag tills ikväll, då ska jag köra call it a night masken! Kram på er finisar x


1 kommentarerEn kommentar om “Nytt i min skönhetsrutin”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • åh, så nyfiken på den här!! ser så mycket fram emot åren när jag tagit min examen och inte är student längre, haha 🙁

    Reply