Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:21 | August 13, 2018

HAIR TALK: VOLUME

SWIMSUIT

Många av er frågar om jag använder någon produkt för att få volym i håret, det gör jag inte och därav har jag inte några bra rekommendationer. Jag frågade då er om ni hade några bra tips, och självklart hade ni det. Ni är så fantastiska och delade så mycket bra. Här kommer några av dom. Och några av mina favvisar, torrshampoo är min bästis. Salt vatten spray eller texture spray använder jag egentligen bara vid speciella tillfällen. Men ville ändå tipsa er!! x

// Many of you ask if I use products for volume, I don’t – so unfortunately I don’t have any good recommendations. SO, I posted a story asking you guys to share your best tips on how to get volume in your hair. You guys are always so amazing and shared many great tips.. here’s a few of them. I also featured a few of my favorite products, dry shampoo is my bestie. Salt water spray and texture spray I don’t use often. Mainly for special occasions but I still wanted to let you know which ones are my favorites x 

x Wash + Blow , Boost me up dry shampoo

x REF Fiber Mousse & Salt water spray

x Volume boosting mousse

x Root boost

A few of my favorite products

x Salt water spray

x Dry shampoo 

x Texture spray

x Dry shampoo, again hehe

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här