Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:09 | September 8, 2018

Interior talk

After a lot of back and forth we decided to get a new couch. The last one we had was a suede vintage dream, unfortunately I felt like it was too dark for our living room so we decided to get a new one. We ended up finding one that was exactly what I had in mind. I also picked up a package from Boheme Goods with this beautiful shell in it, I was so excited that it was bigger than I thought it would be. Isn’t it pretty? Vintage. The table and lamp is also vintage. The carpet is from Layered and the chair is Ikea!

// Efter mycket fram och tillbaka bestämde vi oss för att köpa en ny soffa. Den vi hade senast var en sammets dröm, vintage. Tyvärr kändes den lite för mörk för vårat vardagsrum så vi bestämde oss för att köpa en ny. Jag lyckades hitta en soffa som var precis vad jag hade i tankarna. Jag hämtade också upp ett packet från Boheme Goods. I paketet låg denna fina snäckan, den var större än jag tänkte mig vilket jag älskade. Visst är den fin? Den är vintage. Likaså är lampan och bordet. Mattan är ifrån Layered och stolen är från Ikea!


6 kommentarer6 kommentarer om “Interior talk”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så himla fint ni har det! Ser gärna fler inredningsinlägg! :)<3

  Reply
 • så kul att du gillar det <3

  Reply
 • Var är soffan ifrån? Och kan du inte göra en apartment tour? Din inredningsstil inspirerar! xx

  Reply
 • Ikea! har funderat på det men kommer inte bli i denna lägenheten <3 kommer fortsätta lägga ut lite bilder från lägenheten men får vänta med en tour xx

  Reply
 • Where is your gold lamp from? It’s gorgeous!

  Reply
 • Hey matilda, I was wondering If you have the name of the sofa from ikea?
  I adore you and your style💕

  Reply