Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

02:00 | December 3, 2018

THE SECRET IS OUT!

”PINCH ME!! I’ve been shopping at Gina Tricot since as long as I can remember and now little me has designed a swimwear collection together with them. I’m currently on a plane to Miami to shoot the collection next week at a little island.. the shoot will be totally different from campaigns I’ve done before, you guys will get to see everything as we are shooting it. AND then we launch it two days after. SO EXCITED. December 6th is the day! xx” 

Okej så imorgon åker vi till Bahamas och på tisdag ska vi fota kollektionen. Gud vad jag är taggad! Är så taggad på att få visa er allt “live” också. Ni få liksom hänga med hela dagen. Vanligtvis fotas kampanjer månader tidigare och är hemliga. Vi ville göra motsatsen och ha med er! Ni kommer kunna se allt på Gina Tricots och min instagram. IHH, så taggad. Bahamas!! Jag älskar Bahamas och det känns som en dröm att få fota kollektionen där. Sedan lanseras den två dagar senare och jag har bjudit ner tre fantastiska tjejer som ska fira med mig. Nyp mig igen tack. Okej, jag fixar en utförlig guide för hela kollektionen och berättar mer om den och hur allt gick till denna veckan så håll utkik för det! Vi ses i Bahamas imorgon babes!! <3 x

// So tomorrow I’m heading to Bahamas and on Tuesday we will be shooting the collection. I’m so excited you guys get to be with me via instagram all day, usually campaigns are shot months earlier and it’s a secret. This time we wanted you guys to be with us!! You’ll be able to see everything both on mine and Gina Tricots instagram. IHH, so excited. Bahamas!! I absolutely love Bahamas and it feels like a dream that I get to shoot it there. Then two days after we will be launching the collection and I’ve invited three amazing girls down to Miami with me to celebrate it. Pinch me again please. I’ll do a full guide on the collection this week so keep you eyes peeled for that! I’ll see you babes in Bahamas tomorrow <3 x 


6 kommentarer6 kommentarer om “THE SECRET IS OUT!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fantastiska!!!!

  Reply
 • Men åh cant wait. jag åker själv till miami den 18 dec och har letat ihjäl mig efter en svart bikini med hög underdel. snälla säg att den hinner komma innan jag åker!!!

  Reply
 • JAA!! Den lanseras 6e och brukar gå snabbt att få sitt paket med Gina. TJOHO <3

  Reply
 • Kuuul!!

  Reply
 • ååh tack<333

  Reply
 • Såååå glad!!! Letat ihjäl mig efter en sån kjol innan jag reser till Seyschellerna ! Så himla kul att det finns dom som förstår dilemmat med att inte hitta saker mitt i vintern:-) bästa du

  Kram

  Reply