Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:40 | January 28, 2019

att prioritera hälsan

Jag har helt glömt av att uppdatera er om att det finns nytt avsnitt ute av Nellytalk. Förra veckan pratade vi om hur viktigt det är att lyssna på kroppen och sin mentala hälsa, kändes som ett viktigt avsnitt. Har ni lyssnat? att sätta min hälsa först är ett mål för 2019. Och jag är stolt över mig själv att jag faktiskt tagit det på allvar. Denna veckan känns sådär allmänt stressig där jag har extremt mycket att stå i. Jag har därför gjort en lista och lagt undan tid åt mig själv så jag hinner koppla av och samla på mig ny energi. Massa kramar till er x


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här