Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:40 | February 10, 2019

South Africa

BLAZER & PANTS


4 kommentarer4 kommentarer om “South Africa”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Har följt dig ett tag och noterat att du reser väääldigt mycket. Som jag förstått det så ingår mycket av resorna i ditt jobb som modell och influencer. Men jag tycker det är intressant och höra hur du tänker där, har du någon klimatångest? Det är svårt att missa 2019 faktiskt hur dåligt det är för klimatet att flyga, och i och med att vi befinner oss mitt i en klimatkris så känns det som det måste ligga på individnivå att alla tar ansvar, kanske speciellt influencers vars jobb är att ”influera” unga. När jag började läsa din blogg för något år sedan så drevs jag och inspirerades av tanken att resa så som du gör, men nu när man är medveten om vilken skada det gör för vår planet så känns det väldigt ofräscht. Jag antar att du kanske inte är så medveten eftersom du reser så mycket som du gör, betydligt betydligt mycket mer än en vanlig ”Svensson” men du verkar ändå vara en skarp tjej och denna fråga kommer mer o mer på agendan, så skulle vara intressant att höra din åsikt!

  Reply
 • Hej fina!
  Skulle VERKLIGEN vilja se mer inredning, och hur du bor. Du är så inspirerande och har så bra smak!

  Ta hand om dig,
  Kram

  Reply
 • jag har redan svarat på denna frågan x antal gånger.

  Jag och min partner har räknat ut alla utsläpp vi gjort under 2018 och kommer ”donera” eller vad man vill kalla det – till olika miljöorganisationer/projekt. (har ni något tips?! Har även frågat mina följare om detta). Vi kommer göra samma för åren framöver. Att jobba som modell innebär för mig många flygresor, jag önskar att det inte var så. Delvis för miljön och för att jag är flygrädd, men jag försöker kompensera för det på alla sätt jag kan. Tar gärna emot tips! Kram

  Reply
 • I was nervous to see if this postpartum girdle will actually fit me . I was a size 14 before baby as well as after and due to it having loads of velcro it’s very adjustable it fits me well and I feel like It would definitely fit ladies smaller and slightly bigger than me too. Would recommend this postpartum girdle

  Reply